Конкурс дитячого малюнку :"Де я-там мій прапор."Day of national flag. Drawing contest:" Where I am- there is my flag."

By Olga Chammas

Конкурс дитячого малюнку :"Де я-там мій прапор."Day of national flag. Drawing contest:" Where I am- there is my flag."

Я, Ольга Дембіцька, народилася в Україні у невеликому містечку Могилів-Подільському на Вінниччині .Під час навчання в Києві , в МАУП, познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком.Через рік ми одружилися і поїхали жити в Ліван. Я дуже полюбила цю країну, вона стала моєю другою Батьківщиною .В Лівані народилися мої діти. Кожні два роки ми літаємо в Україну , на жаль, частіше не виходить через дорожнечу перельоту .В Лівані я приймаю участь у житті Українського Культурного Центру, це допомагає підтримувати культуру і традиції України за кордоном. Діти з задоволенням підключаються до цього процесу. Дуже боляче сприймати події, що відбуваються в Україні. Скоріше б настав мир .
Для мене головне, щоб якомога більше людей України змінилися , внутрішньо-нове суспільство неможливо побудувати на старих пріоритетах . Сучасну Україну я бачу цивілізованою миролюбною Європейською державою.

Автор картини- Саша Шаммас, 9 років .
Моя мама -українка, тато-ліванец. Я люблю Ліван і Україну однаково. Татину  руку я намалювала у вигляді ліванського прапору, а мамину  -українского.Я люблю природу яку потрібно берегти .В Лівані є і море, і гори, і пальми, і кедри -я все намалювала з боку татової руки, кожен хто був у Бейруті знає камінь Рауш і руїни величного древньо-римського храму у Бальбаку, тому я їх теж намалювала  .В Україну ми приїжджаємо в гості до бабусі кожних 2 роки, там де вона живе є річка Дністр , красива природа Поділля, навіть бачили справжнього аіста. Тому я все це намалювала з боку маминої руки . Я люблю соняшники і маки, а бабуся -васільки. Руки батьків тримають гойдалку, на якій сидимо я і мій братик Владі. Гойдалка означає турботу і любов, які нам дають батьки. Мама, тато, я і братик знаходимося у великому бірюзовому серці (мій улюблений колір) -це любов і щастя нашої сім'ї. Нехай у всіх  дітей буде сім'я і любов.


Leave a Comment

You must be a registered user.