Конкурс дитячого малюнку :"Де я-там мій прапор."Day of national flag. Drawing contest:" Where I am- there is my flag."

By Larysa Haidar

Конкурс дитячого малюнку :"Де я-там мій прапор."Day of national flag. Drawing contest:" Where I am- there is my flag."

Автор малюнку-Еліс Хайдар (8 років) .

Про себе: народилася та живу в Ліванській республіці. Це тепла, красива, доброзичлива країна на Середземному морі. Мій тато-ліванець,а мати-українка. Вони познайомились в Києві,коли батько навчався в медичному університеті. З роkами-з'явились ми-два брати та ,я. Живемо в м.Бейруті. Майже кожний рік ми приїзджаємо до Києва. Тут живуть наші родичі та друзі. Мені подобається відпочивати в Україні. Бабуся має господарство в селі. Я люблю їй допомагати.

В Лівані разом з мамою приймаємо активну діяльність в Українському культурному центрі. Добре, що є місце де ти відчуваєш себе частиною України. Дуже хочеться,щоб у наших країнах завжди панували мир, добробут, процвітання та злагода.

Україну ми хочемо бачити вільною, сильною, успішною країною! Ми знаємо,що так і буде!

Це все мені захотілось втілити у своїй роботі : любов до Лівану та України! Я намалювала Україну у всій її красі. Себе - у вигляді дівчинки в національному вранні.

Ліван- це  країна з яскравою історією, тому неможливо не згадати про Баальбек, Глубинні скелі, Біблос, долину Бекаа, Анжар, майдан Зірки в центрі Бейруту, кедровий заповідник, і звичайно про море...

Мені пощастило,що я маю дві Батькивщини!

أينما وجدت هناك علم بلادي


Leave a Comment

You must be a registered user.