НЕ ПОТРІБНО МАТИ БАГАТО, КОЛИ Є СПРАВЖНЄ БАЖАННЯ ДОПОМОГТИ!

By Маня Манюшина

НЕ ПОТРІБНО МАТИ БАГАТО, КОЛИ Є СПРАВЖНЄ БАЖАННЯ ДОПОМОГТИ!

В еміграції, як би ви того не хотіли, але з кожним роком стираються комунікативні зв’язки з друзями та близькими, які залишилися в рідній країні. Період адаптації, нові знайомства, інші інтереси... і як наслідок – кількість телефонних розмов зводиться до мінімуму. Підтвердженням моїх слів є історія Наталки Бурзель, яка останні роки рідко спілкувалася зі своїм двоюрідним братом, Валерієм Бугаєм. І тому, про те, що він створив благодійний фонд https://www.facebook.com/livegeneration2015/ і вже декілька років допомагав установам, де мешкають та виховуються діти-інваліди та діти-сироти; тяжкохворим дітям, батьки яких не мають коштів, щоб вилікувати свою дитину; малозабезпеченим сім’ям та людям без певного місця проживання, дізналася лише після того, як Валерій помер. Втрата рідної людини – це завжди боляче, а втрата людини, яка допомагала і дарувала надію десяткам інших – це трагедія.

Я: - Наталко, чому ви вирішили долучитися до роботи Благодійного Фонду імені Валерія Бугая?

Н: - Необізнаність у тому, чим займалася нечужа для мене людина та задовга комунікативна прірва між нами стимулювали мене більше дізнатися про благодійний фонд брата. Після того, як я детальніше дознайомилась з роботою фонду, побачила на фотозвітах усміхнені обличчя дітей, яким допоміг фонд, я вирішила хоч якось долучитися до діяльності Благодійного Фонду імені Валерія Бугая і зробити все, що б ці діти посміхалися, якомога частіше. Ви навіть, не уявляєте скільки зусиль докладає Лана Мельник https://www.facebook.com/lana.ivanova.311 (Лана Мельник очолила Благодійний Фонд після смерті Валерія Бугая – авт.), щоб хоч якось покращити життя дітей із важкими вадами мовлення із Васильківської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат, вихованців дитячого будинку «Чебурашка» (смт. Ракотине) та учнів із синдромом Дауна, ДЦП та аутизму із Білоцерківської спеціалізованої школи № 19. А скільки тяжкохворих дітей, батьки яких не в змозі оплатити дорогокоштуючу операцію, надіються на допомогу цього фонду! І взагалі, Благодійний Фонд імені Валерія Бугая намагається допомогти усім, хто звертається до них за поміччю.

    Сьогодні Благодійний фонд імені Валерія Бугая радо співпрацює з різноманітними громадськими організаціями, благодійними фондами, волонтерами та просто небайдужими людьми, які хочуть чимось допомогти тим, хто цього потребує. «НЕ ПОТРІБНО МАТИ БАГАТО, КОЛИ Є СПРАВЖНЄ БАЖАННЯ ДОПОМОГТИ!» – головний девіз Благодійного Фонду імені Валерія Бугая.

     Якщо в тебе є бажання допомогти дітям, які мають зовсім недитячі мрії: мати теплі речі, смачну їжу та бути здоровими – не зволікай!!! В Українському Культурному Центрі в Лівані стоїть стенд з ліцензованими CD дисками: пісні, мультфільми та фільми англійською та французькою мовами. Точно такий же стенд буде стояти й в холі театрально-танцювального театру «Каракала», 18 грудня, куди ми з вами збираємося прийти, щоб відсвяткувати День святого Миколая. Ціна одного диску 5000LL, усі гроші від продажу дисків будуть надіслані до Благодійного Фонду імені Валерія Бугая.


Я: - Якщо знайдуться охочі суттєво допомогти благодійному фонду, то до кого їм звертатися?

Н: - Вони можуть звернутися безпосередньо до мене за телефоном: 03656131 – Наталя. Або відразу зв'язатися з Ланою Мельник через Facebook: https://www.facebook.com/lana.ivanova.311

Я: - Допомагати можна тільки грошима?

Н: - Звичайно ж ні. Якщо у вас є дитячі речі в хорошому стані, бажано зимові, дитячі вітаміни або сухе молоко, то просимо це все принести 18 грудня в театрально-танцювальний театр «Каракала».

НЕ ПОТРІБНО МАТИ БАГАТО, КОЛИ Є СПРАВЖНЄ БАЖАННЯ ДОПОМОГТИ!


Leave a Comment

You must be a registered user.